Regulamin forum" /> Forum dyskusyjne Ostrowa Wielkopolskiego :: Zobacz temat - Nowy kandydat na włodarza miasta?
Forum Forum dyskusyjne Ostrowa Wielkopolskiego Strona Główna Forum dyskusyjne Ostrowa Wielkopolskiego
---=== www.ostrowwlkp.pl ===---

RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nowy kandydat na włodarza miasta?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum dyskusyjne Ostrowa Wielkopolskiego Strona Główna -> Miasto Ostrów Wielkopolski
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
klaus
30 %
30 %

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto Cze 08, 2010 00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Panie"Info.."-zapewne chodziło panu o słowo UKAŻE.Myślę,że przydałby się panu słownik ortograficzny.A na moje pytanie o zasługi p.Nowickiego wciąż odp.nie ma..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ostrow24.tv
10 %
10 %

PostWysłany: Pon Cze 14, 2010 00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

klaus napisał:
(...) zakompleksionego pseudodziennikarzyny,który ma o sobie tak wysokie mniemanie,że nie toleruje żadnej krytyki pod swoim adresem.(...)

Przepraszam, że odpowiadam z opóźnieniem, ale zaglądam tu ostatnimi czasy sporadycznie. Nie przypominam sobie, żeby jakikolwiek klaus przekazywał mi konstruktywną krytykę na temat działalności ostrow24.tv, ewentualnie mojej osoby. Stąd uważam, że pisanie tego typu bezpodstawnych zarzutów, nienajlepiej świadczy o poziomie adwersarza. Przykre jest również to, że pod osłoną anonimowości obrzuca mnie błotem, a nie potrafi tego przekazać osobiście. Mam cichą nadzieję, że nie wynika to z jego kompleksów, a jedynie z wrodzonej nieśmiałości. Gdybyś klausie zechciał przekazać swoje uwagi, możesz dzwonić o każdej porze dnia i nocy pod numer 698-84-55-33. Jeżeli obawiasz się utraty anonimowości, możesz również wysłać swoje spostrzeżenia pod adres e-mail redakcja@ostrow24.tv. Zaręczam Cię, że każda konstruktywna krytyka jest brana pod uwagę.

A co do tematu nieoficjalnego kandydata na fotel prezydenta miasta Ostrowa Wielkopolskiego, nie znam go. Również nie "ukrywam się" pod nickiem "info_ostrowwlkp". Zresztą administracja może sprawdzić po adresie IP.

P.S.
Klausie będziesz bardziej brany poważnie pod uwagę gdy się podpiszesz. Nawet w urzędach nie traktują poważnie anonimów. Nie dotyczy informacji o zagrożeniu zdrowia lub życia.
klaus
30 %
30 %

Szanowny Panie Marku Radziszewski-wyrazam publicznie na tym forum opinie o Pańskiej tv,bo uważam,ze każdy,kto z własnej woli decyduje się na jakąkolwiek działalność publiczną/a prowadzenie telewizji internetowej jest formą takiej działalności/musi się liczyć z PUBLICZNYM wyrazaniem opinii na temat swojej działalności i jej owoców.I nie ma znaczenia,czy nazywam się Jan Kowalski czy Józef Nowak.Istnieje co prawda możliwośc dodawania komentarzy pod poszczególnymi materiałami na pańskiej stronie - ale tam stosuje pan cenzurę,"wycinając"po prostu wszelkie głosy krytyki.I stąd moja opinia o Panu.Czy zaprzeczy Pan,że coś takiego ma miejsce?I druga sprawa-wiem,że 'tylko ten się nie myli,co nic nie robi",ale liczba błędów ortograficznych,gramatycznych itd.jest na pańskiej stronie znacznie większa niż w innych mediach.Istnieją osoby mające problemy z prawidłowym wyrażaniem się w języku polskim -ale takie osoby moim skromnym zdaniem powinny wybrać sobie inną pracę niż dziennikarstwo/lub"dziennikarstwo"/- a jeśli już się uprą na taką życiową drogę- powinny chyba zatrudnić fachowca -polonistę do korekty swych tekstów.W innym wypadku jest to rażące lekceważenie potencjalnych odbiorców.Ale wykraczamy chyba poza bieżący temat- więc moze modetor rozważy wprowadzenie osobnego tematu forum-np."ostrowskie media".
Powrót do góry
ostrow24.tv
10 %
10 %

Bardzo dziękuję za wypowiedź na odpowiednim poziomie.
Uprzejmie informuję, że uwagi dot. wszelakich błędów wysyłane w formie komentarzy są poprawiane. Nie są publikowane ze względu na stosowaną politykę. A polega ona na tym, że tego typu sugestie są traktowane jako listy do redakcji. A ich publikacja, moim zdaniem, nie jest niezbędna. Z chęcią bym podziękował każdemu za wskazany błąd, ale gdybym znał adres e-mail zwrotny, GG, tel. Portal onet.pl również posiada funkcję: "zgłoś błąd" pod każdym artykułem. U nas jest to rozwiązanie uproszczone i po przeczytaniu wiadomości z formularza do komentarzy rozpatrujemy wszelkie sugestie.

A co do anonimowości, oczywiście można ją zachować.
Raz jeszcze doceniam uwagi konstruktywne i nie obrażam się. Dlatego też nie zgadzam się z wcześniejszym stwierdzeniem, że nie toleruję krytyki pod swoim adresem.
szymon
80 %
80 %

PostWysłany: Sro Cze 16, 2010 00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Starosta z nowym wyglądem-

Powrót do góry
info_ostrowwlkp
20 %
20 %

PostWysłany: Pon Cze 21, 2010 00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

p. Starosta stawia sobie pomniki Laughing

.......myślę, że można odlać z brązu p. Starostę i posadzić koło Rowińskiego na Rynku Laughing

Albo pomnik koło więzienia postawić Cool

polecam: http://ostrow.naszemiasto.pl/artykul/460376,ostrow-billboardy-do-prokuratury,id,t.html
Powrót do góry
szymon
80 %
80 %

PostWysłany: Sro Cze 30, 2010 00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i być może sprawa trafi do prokuratury.

Cytat:

Spór o bilboard

„Dotrzymaliśmy słowa". To hasło widać w całym Ostrowie na billboardach przedstawiających starostę Włodzimierza Jędrzejaka. Bilbordy i ich treść wywołały wiele kontrowersji. Protestują radni powiatowi, którzy od kilku miesięcy pytają: kto finansuje kampanię promocyjną? Zwłaszcza, że dla nikogo nie jest tajemnicą, że w najbliższych wyborach Jędrzejak chce ubiegać się o stanowisko prezydenta miasta. Jak dotąd radni otrzymywali dość enigmatyczne odpowiedzi, w których mowa była o zaprzyjaźnionych sponsorach. Na poniedziałkowej sesji rady powiatu temat powrócił.
„Nie może iść sponsorowanie powiatu przez osoby z zewnątrz, jeśli nie przechodzi to przez budżet" - mówi radny Ryszard Pluciński:

„Starosta jest zobowiązany przestrzegać ustawy, a nie jakieś porozumienia między kolegami. Przedstawiłem panu staroście jakie ustawy powinien przestrzegać. Na pewno nie odpuszczę tej sprawy. Jeżeli było coś komuś obiecane przez starostę czy jako powiat, czy może jako kandydata na prezydenta i ta osoba teraz za to płaci , to trzeba wiedzieć co zostało obiecane. I wtedy na pewno będzie to korupcjogenne."

Sam Jędrzejak na sesji nie chciał komentować tej interpelacji. Natomiast jego rzecznik Beata Klimek przyznaje, że w maju zawarto ze sponsorem umową ustną na finansowanie kampanii informacyjno-promocyjnej na billboardach. „Ponieważ jednak pojawiły się wątpliwości doszliśmy do wniosku, że podpiszemy tą pisemną umowę, aby zamknąć temat"- wyjaśnia Klimek:

„Przecież wiadomo, że Włodzimierz Jędrzejak jest starostą ostrowskim. Na żadnym billboardzie nie jest napisane, że to człowiek, który kandyduje na urząd prezydenta. Gdyby nie było jego wizerunku czy ta wrzawa byłaby mniejsza? Pewnie tak. Nie widzimy w tym nic złego, że on jako szef samorządu powiatowego pokazuje jakie działania zostały podjęte i zrealizowane."

Radny Pluciński zapowiada, że jeśli kolejna odpowiedź starosty będzie wymijająca skieruje sprawę do prokuratury.

http://www.rc.fm/polityczne/spor-o-billboard.html
Powrót do góry
Bartucha
User
<font color=indigo>User</font>

Wczoraj w kablówce obiło mi się o uszy, że jakaś mieszkanka miasta już wystąpiła z wnioskiem do prokuratury o zbadanie sprawy.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Geographic
30 %
30 %

to samo piszą w Dzień Dobry Ostrów
Wzbudza dume w nas!
Powrót do góry
info_ostrowwlkp
20 %
20 %

Moim zdaniem p. Staroście należy się tytuł HONOROWEGO I ZASŁUŻONEGO OBYWATELA .... Laughing

Kolejne nowe, ukazujące inne zdjęcia bilbordy ukazały się ....

Nie ma już tych zniszczonych ... nowe, piękne .... inne ...

Robienie z mieszkańców idiotów trwa ... nie dajmy się !!
Powrót do góry
info_ostrowwlkp
20 %
20 %

PostWysłany: Pon Lip 12, 2010 00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrze, że jakaś Mieszkanka Ostrowa złożyła wniosek o "przyznanie honorowego tytułu" p. staroście. Wink

Odsyłam: "Starosta w prokuraturze"

http://www.ostrow24.tv/news/starosta-w-prokuraturze#comment-20972
Powrót do góry
Xpress

ludzie pomyślcie zanim coś napiszecie P.Jędrzejak zrobil bardzo wiele dla naszego miast anatomiast obecny P.To co zrobil zablokowal ostów na wielkie inwestycje wrocławska i inne miejca gdize mogły powstać szybko nowe galerie nowe miejsc apracy ale co NIEPOWSTANOA DLACZEGO BO INEWSTOR OSTROVI ZAPOWIEDZILA IŻ GDYŻ ZAPADNIE DECYZJA O ZMIANIE ZAGOSPODAROWANIE WSTRZYMA BUDOWE I GDZI ETU WONY RYNEK KONKURENCJA OSTROW =MAFIA BIALYCH KOŁNIEŻYKÓW KORUPCJA
Powrót do góry
sztywniak
20 %
20 %

Xpress napisał:
ludzie pomyślcie zanim coś napiszecie P.Jędrzejak zrobil bardzo wiele dla naszego miast anatomiast obecny P.To co zrobil zablokowal ostów na wielkie inwestycje wrocławska i inne miejca gdize mogły powstać szybko nowe galerie nowe miejsc apracy ale co NIEPOWSTANOA DLACZEGO BO INEWSTOR OSTROVI ZAPOWIEDZILA IŻ GDYŻ ZAPADNIE DECYZJA O ZMIANIE ZAGOSPODAROWANIE WSTRZYMA BUDOWE I GDZI ETU WONY RYNEK KONKURENCJA OSTROW =MAFIA BIALYCH KOŁNIEŻYKÓW KORUPCJA

Nie chciałbym jakiejś gafy strzelić i może jakaś dobra dusza mi napisze co zrobił Pan Jędrzejak dla Ostrowa ?

Sztywniak
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
topor
30 %
30 %

No jak to co ?
Zbudował obwodnicę, inwestycje za 115 melonów, karetki kupił.
No i nie należy zapomnieć, że jest mecenasem ostrowskiego sportu Twisted Evil
sztywniak
20 %
20 %

topor napisał:
No jak to co ?
Zbudował obwodnicę, inwestycje za 115 melonów, karetki kupił.
No i nie należy zapomnieć, że jest mecenasem ostrowskiego sportu Twisted Evil

hmmm nie widziałem go na liście 100 najbogatszych bo tylko kogoś takiego byłoby stać na taką filantropie ale może się nie ujawnia.
Faktycznie wspaniały człowiek i na dodatek jaki skromny. Zamiast pławić się w bogactwie pracuje jak zwykły człowiek a i żadnej z drużyn nie kazał nazwać swoim nazwiskiem.
Może to i dobrze że pracuje jako Starosta bo przynajmniej zna potrzeby większej ilości obywateli a jako Prezydent Ostrowa by się ograniczał do samego miasta.
Czyli mamy takiego lokalnego Billa Gatesa.
Gdybyście znali konto Jego fundacji to chętnie wpłacę pare groszy bo takich ludzi trzeba wspierać. Nie wiem czy jakbym był taki bogaty to czy też bym tak potrafił rozdawać innym.
Rano musze powiedzieć o tym żonie bo też pewnie tak jak ja nie wiedziała że Starosta za swoje pieniądze zbudował obwodnice i kupił karetki ... i jeszcze to 115 mln ... aż dech w piersiach zapiera.
Teraz już rozumiem dlaczego go ludzie na bilboardy wynieśli tylko szkoda że takie małe no ale cóż On przecież taki skromny.
Naprawdę szlachetny człowiek. Życzę mu wszystkiego najlepszego.

Sztywniak
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum dyskusyjne Ostrowa Wielkopolskiego Strona Główna -> Miasto Ostrów Wielkopolski Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Następny
Strona 6 z 15

Skocz do: