| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
klaus 30 %

|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 00 Temat postu: |
|
|
Mam jedno pytanie:czy "info_ostrowwlkp."to pan,panie Radziszewski?Niedawno był pan na tym forum pod
innym nickiem.Ale to by tłumaczyło błędy ortograficzne typu'spokUj"-bo poziom jezyka polskiego na ostrow24.tv to żenada...
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
info_ostrowwlkp 20 %

|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 00 Temat postu: |
|
|
Do klausa!!
Proszę czytać wszystkie wpisy na forum i czytać ze zrozumieniem!!
Mylisz się i to bardzo klaus ale to już Twój problem.
Proszę również zrobić coś dla miasta, społeczności ... na miarę chociażby ostrow24.tv
Zapraszam również do działania na jakiejkolwiek płaszczyźnie życia społecznego, politycznego naszego miasta.
Są rózne pola działania:
stworzenie portalu internetowego (przykład: ostrow-wielkopolski.info) ... telewizji internetowej (przykład: ostrow24.tv) ... lub kandydowanie w wyborach (przykład: p. Krzysztof Nowicki)
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kris_tian 60 %

|
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 00 Temat postu: |
|
|
A cóż to towarzysz Nowicki dla miasta Ostrowa zrobił poza jego nieformalną kandydaturą ??
Jakoś nie mogę sobie przypomnieć.
Absolutnie nie jestem za osobą starosty. Jestem natomiast zdania, że Ostrów ruszył z miejsca pod wodzą p. Torzyńskiego i obrany kurs rozwoju powinien być kontynuowany.
Wynalazki typy Iksiński czy Nowicki są miastu całkowicie zbędne. _________________ "Będziemy robili wszystko by Klub Motorowy nigdy nie zszedł poniżej poziomu organizacyjnego i sportowego jaki osiągnał dzięki Panu Janowi"
"Będziemy kontynuować Twoje dzieło, Prezesie"
Janusz $tefański (02.02.2009)
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
info_ostrowwlkp 20 %

|
|
|
Towarzysz? ... no cóż
Nieformalnym kandydatem jest każda osoba, która będzie chciała wystartować w wyborach, aż do momentu rozpisania wyborów, zgłoszenia komitetów, itp. ( zob. http://www.ostrow24.tv/ )
Przypominam ... a raczej odsyłam do wcześniejszych wpisów, w których jednoznacznie jest zaznaczone, iż na podanie konkretnych rozwiązania będzie sposobny ku temu czas.
Ale czy p. Torzyński będzie kandydował? ... powątpiewam w to. 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paichiwo 20 %

|
|
|
Panie info_ostrowwlkp: czy nie rozumie Pan, że nikt tu nie traktuje poważnie Pana Krzysztofa Nowickiego? Ani jako kandydata na Prezydenta ani jako poważnego człowieka? I to tylko dlatego, że Pan kompromituje go swoimi wypowiedziami i dlatego, że (prawdopowobnie) Pan założył kilka kont na tym forum i prowadził dyskusję sam ze sobą?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
info_ostrowwlkp 20 %

|
|
|
Gratulacje ... paichiwo
... odkryłeś spisek na miarę afery Watergate ... 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dzianero
|
|
|
hmmmm... 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kris_tian 60 %

|
|
|
Ponawiam swoje pytanie.
Co obywatel Nowicki zrobił do tej pory dla miasta Ostrowa Wielkopolskiego  _________________ "Będziemy robili wszystko by Klub Motorowy nigdy nie zszedł poniżej poziomu organizacyjnego i sportowego jaki osiągnał dzięki Panu Janowi"
"Będziemy kontynuować Twoje dzieło, Prezesie"
Janusz $tefański (02.02.2009)
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Osw
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
klaus 30 %

|
|
|
Do"Info..."Drogi Panie -wciąż nie doczekałem się JEDNOZNACZNEJ odpowiedzi na moje pytanie.Może więc spytam inaczej-jeśli tamto pytanie było za trudne-jaki jest pana związek z ostrow24.tv?I skąd w pańskich postach takie częste odniesienia do owej tv?A co do "robienia czegoś dla lokalnej społeczności na miarę ostrow24.tv"- przykro mi,że pan tę społeczność tak nisko ceni-że zasługuje tylko na oglądanie amatorskich wypocin zakompleksionego pseudodziennikarzyny,który ma o sobie tak wysokie mniemanie,że nie toleruje żadnej krytyki pod swoim adresem.Jest takie określenie'być zakochanym w sobie samym z wzajemnością"- i pasuje ono jak ulał to pana R./vel"Info_ostrow"?/.
I jeszcze jedno pytanie-naprawdę uważa pan,że samo ogłoszenie zamiaru kandydowania w wyborach prezydenckich jest już czynem tak szlachetnym,że rozpływa się pan w zachwytach pod adresem pana Nowickiego?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
info_ostrowwlkp 20 %

|
|
|
Muszę .... ku wielkiej rozpaczy klausa oświadczyć, że nie jestem związany w żaden sposób z żadnym portalem tv i z żadną osobą, którą ma pan na myśli.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
klaus 30 %

|
|
|
Rozpacz moja jest ogromna.A tak na serio-zadałem panu jeszcze jedno pytanie/o p.Nowickiego/- i też jestem b.ciekaw odpowiedzi /a sądzac z innych postów-nie tylko ja/.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sector Moderator

|
|
|
Jeszcze troche kłótni i CAŁY WĄTEK PÓJDZIE DO KOSZA ! _________________ Drodzy konsumenci! Czerwony STOP, niebieski HOP!
A tu pare moich fotek Ostrowa: http://www.panoramio.com/user/1130680
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paichiwo 20 %

|
|
|
O i to jest najsluszniejszy wniosek z tej dyskusji
najlepiej skasowac ten watek i tak do niczego ine prowadzi...
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
info_ostrowwlkp 20 %

|
|
|
| sector napisał: | | Jeszcze troche kłótni i CAŁY WĄTEK PÓJDZIE DO KOSZA ! |
Konstruktywny wniosek, ponieważ wielu osobom dostało się na forum niesłusznie
Poczekajmy ze spokojem do momentu rozpisania wyborów lub założenia Komitetu Wyborczego przez p. Krzysztofa Nowickiego oraz zrejestrowania się samego kandydata.
Wtedy zobaczymy rzeczywiste odzwierciedlenie poparcia dla Niego i jego Komitetu ... ponieważ
... aby założyć komitet trzeba mieć 1000 podpisów, aby wystartować należy zebrać kolejne 2000 podpisów i zgłosić kandydatów na Radnych Miasta i zebrać kolejne 300 podpisów (odsyłam do: http://www.sejm.gov.pl/prawo/burmistrz/burmistrz.htm )
Ostatnio zmieniony przez info_ostrowwlkp dnia Wto Cze 08, 2010 00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|